ДС Ди Кандиа

 

 

DITHERM LTW (from -30°C to +150°C)

Товароносимост: 250 - 900 kg

Колелата DITHERM LTW са изработени от първокласен естествен полиамид 6 с пълнеж от фибростъкло. Шприцовани са в съответствие с последните технологични новости. Без поддръжка. Пълна гаранция. Подлежат на рециклиране. Благодарение на съвременната технология и материалите, от които са изработени, този вид колела се открояват отчетливо спрямо другите в гамата си. Повишената 20% товароносимост, утвърдената устойчивост на химикали и агресивни почистващи препарати, новото покритие и контролираната с  компютър перфектно кръгла форма и вътрешна ос са само част от предимствата, които  колелата DITHERM LTW предлагат. Подходящи са за употреба навсякъде в хранително вкусовата промишленост – сертифицирани са 100% подходящи за работа в такава среда и напълно рециклируеми.  Препоръчват се за работа във влажна и топла среда, парни тунели и при солена вода.

 


DITHERM MTW – High temperatures ( -40°C to +300°C)

Load Capacity 180 - 520 kg

Висококачествени и устойчиви универсални колела с гарантирано качество, изработени на базата на особено фенолно съединение в комбинация със специални влакна, моделирано под налягане при екстремна температура. Колелата DITHERM MTW са твърди, поради което се движат добре по относително меки повърхности.Отличават се с устойчивост към вода, преобладаващата част от органичните разтворители, масла, киселини и химикали. Не са токсични при въздействие на висока температура и излагане на огън. Сертифицирани са за работа в хранително вкусовата промишленост при работна температура в диапазона от -40°C до +280°C  ( с пикове до  +300°C), с гаранция за устойчивост на температурен шок при бързо покачване или намаляване на температурата. Колелата DITHERM MTW са разработени и произведени, така че да устоят на внезапен температурен скок до 300°C в рамките на 60 секунди. Колелата DITHERM MTW не оставят следи по подовите повърхности.

 

 

DITHERM STW – high temperatures from -40°C to +280°C "indestructible"

Товароносимост:300 - 1000 kg

Този вид колела са разработени, за да допълнят гамата колела DITHERM за работа във високотемпературна среда и при екстремни условия, и са произведени за работа при диапазон от -40°C до +270°C с пикове до +280°C.
Тези колела показват по-голяма механична устойчивост, включително и при удар с препятствие, а също и устойчивост към химикали, масла и агресивни почистващи препарати. Съпротивлението при въртене е изключително малки благодарение на физическите характеристики на материала, от който са изработени, като те са и изключително безшумни. Високата им механична устойчивост е доказана с дългосрочни тестове, проведени съвместно с Tecnoelastomeri Test Facility. Новата серия колела DITHERM STW е изработена от специален термопластичен материал и моделирана по най-нова технология, задавайки нов стандарт за високо качество в гамата си. Колелата DITHERM STW не оставят следи по подовeте.

 

DITHERM RHT – High temperatures rubber wheels -40°C to +260°C

Товароносимост 120 kg

Висококачествени колела с дълъг срок на годност, изработени на базата на особено фенолно съединение в комбинация със специални влакна, моделирани под налягане при екстремна температура. Облицовката е от специален температуроустойчив каучук, фиксиран към колелото с вулканизация, което прави колелото висококачествено и дълготрайно. Повърхността на колелата DITHERM RHT е относително мека, поради което те се въртят добре и върху относително грапави повърхности при голямо сцепление. Оптимално устойчиви са на вода, голяма част от органичните разтворители, мазнини, киселини и химикали. Не са токсични при въздействие на висока температура и излагане на огън. Сертифицирани са за работа в хранително вкусовата промишленост при работна температура до +260°C. Работят добре във фризери при температура до -40°C и са устойчиви на термичен шок от бързо покачване или спадане на температура. Колелата DITHERM RHT са разработени и произведени, така че да издържат на шок от 400°C в рамките на 60 секунди. Колелата DITHERM RHT не оставят следи по подовите повърхности.

 

 

DITHERM XTW – Extra high temperatures -40°C to +400°C

Товароносимост: 250 - 1000 kg

Висококачествени, устойчиви, универсални колела, излети под високо налягане и при висока температура от специално термоустойчиво съединение с добавка на първокласни влакна. Колелата DITHERM XTW са твърди и се въртят добре върху относително меки повърхности. Съвършено устойчиви на вода, по-голямата част от органични разтворители, масла, киселини и химикали. Не са токсични при въздействие на висока температура и излагане на огън. Сертифицирани са за работа в хранително вкусовата промишленост при работна температура до +350°C  ( с пикове до  +400°C). Работят добре във фризери при температура до -40°C и са устойчиви на термичен шок от бързо покачване или спадане на температура. Колелата DITHERM RHT са разработени и произведени, така че да издържат на шок от 300°C в рамките на 60 секунди. Колелата DITHERM XTW  не оставят следи по подовите повърхности.

 

 

POLY-D – Polyammide 6 wheels, high quality

Товароносимост: 250 - 900 kg

Колелата от серията POLY-D са изработени от естествен първокачествен полиамид 6 и се предлагат в различни размери. Шприцовани са в съответствие с най-новите технологии от контролирани сухи вещества.

Не изискват поддръжка. Гаранция. Подлежат на рецикщлиране.

Благодарение на съвременната технология и материалите, от които са изработени, този вид колела се открояват отчетливо спрямо другите в гамата си. Повишената 20% товароносимост, утвърдената устойчивост на химикали и агресивни почистващи препарати, новото покритие и контролираната с  компютър перфектно кръгла форма и вътрешна ос са само част от предимствата, които  колелата POLY-D предлагат. Подходящи са за употреба навсякъде в хранително вкусовата промишленост – сертифицирани са 100% подходящи за работа в такава среда и напълно рециклируеми.

 

 

D-NAMIC – Polyammide 6 + Polyurethane wheels, high quality

Товароносимост: 250 - 900 kg.

Колелата от серията D-NAMIC са изработени от естествен първокачествен полиамид 6 с контактен слой от червен полиуретан.  и се предлагат в различни размери. Шприцовани са в съответствие с най-новите технологии от контролирани сухи вещества. Не изискват поддръжка. Гаранция. Подлежат на рецикщлиране.

Благодарение на съвременната технология и материалите, от които са изработени, този вид колела се открояват отчетливо спрямо другите в гамата си. Повишената 20% товароносимост, утвърдената устойчивост на химикали и агресивни почистващи препарати, новото покритие и контролираната с  компютър перфектно кръгла форма и вътрешна ос са само част от предимствата, които  колелата POLY-D предлагат. Подходящи са за употреба навсякъде в хранително вкусовата промишленост – сертифицирани са 100% подходящи за работа в такава среда и напълно рециклируеми.