Барди

 

 

 

 

 

Началото е през  1950 г....


Историята на фирма „БАРДИ” започва през 1950 г., когато Рино Барди проектира и изработва с помощта на  трима техници първата машина за плакнене и пълнене на мляко в стъклени бутилки. Оттогава насам компанията разширява непрекъснато сферата на приложение на оборудването си  като бутилира освен мляко и  вода, бира, безалкохолни напитки, натурални сокове, и  постепенно се превръща  във  водещ фактор  в плакнещата промишленост.

... До днес


В края на 90-те години, след повече от петдесет години работа със стъклени бутилки за многократна употреба, „БАРДИ”  насочва вниманието си към така наречения HOD (Home and office delivery) пазар - бутилки от 5 литра до 5 галона. А днес, 10 години по-късно, след  усъвършенстване на технологията  и успешни глобални търговски стратегии, компанията е  световен лидер в производството и доставката  „до ключ” на оборудване в този сегмент на пазара и представлява еталон за техническо развитие и хигиенна безопасност на продукта. Продуктовата гама на фирма „БАРДИ” обхваща 3 основни направления:

  • Машини за плакнене на стъклени бутилки
  • Комплектни линии за големи контейнери за вода - от 5 литра до 5 галона
  • Моноблокове за пълнене и затваряне на РЕТ бутилки от 5-19 литра за еднократна употреба

 

Базирайки се на...


Компетентност, иновативност и способност за адаптиране към потребителските нужди са трите основни принципа,  наследени от основателите на компанията, благодарение на които фирма „БАРДИ”  заема своето достойно  място на пазара вече повече от 60 години. В наши дни „БАРДИ” продължава да се управлява от същото семейство и продължава да залага на същите стойности с надеждата, че традицията ще просъществува и занапред.